↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

YouWish.no 

Å handle gaver kan være stressende. Noen ganger resulterer folkemengdene og spørsmålet om hva du skal gi, i stor hodepine. Og for de menneskene du bryr deg om mest, kan det være vanskeligst å vite hva du skal gi dem. Det er en spesiell følelse når du spikrer den perfekte gaven til noen som betyr mye for deg, så gi en opplevelse fra YouWish.no! En opplevelsesgave er gaven som vil sette i gang smilet på gavemottaker. 

 

Gi bort en opplevelsesgave med omtanke fra YouWish.no! 

Noe av det beste med å gi en gave er å gi bort en gave som mottaker vil elske og huske deg for. En opplevelsesgave fra YouWish.no er mye mer spennende og meningsfull enn noe materielt. Hvorfor? En opplevelse er til for å lage herlige minner sammen med de du er glad i - en som gavemottaker vil huske for alltid - og det er nettopp derfor en opplevelse er den perfekte gave! 

 

YouWish.no har samlet Norges beste opplevelser på ett sted og tilbyr over 500 opplevelser som strekker seg fra budsjettvennlige alternativer til mer ekstravagante alternativer. Her kan du velge mellom opplevelser som mat- og drikke; eventyr og action; overnatting og weekend; sport og fritid; barn og familie, og så mye mer!

Opplevelsesgaver er altså gaver som kan oppleves. Det kan være alt ifra en reise, aktivitet, attraksjon, et opphold eller lignende. På YouWish velger du mellom spesifikke opplevelser eller en valgfri sum, kjøper på nett og gir bort gaven. Gavemottaker booker selv opplevelsen. YouWish.no tilbyr 365 dagers gyldighet og gratis bytterett. Enklere bli det ikke!

YouWish.no byr på noe unikt, originalt og spennende
Opplevelser knytter mennesker sammen og bygger relasjoner - så hva med å gi bort en gave for to, og bli med selv? De beste minnene er de man deler med mennesker man er glad i. Gjennom å dele erfaringer og opplevelser får man muligheten til å komme enda nærmere de vi bryr oss om. Minnene som kommer fra opplevelser vil man dele livet ut.

 

Gjør gaven unik, original og spennende - en som dere vil huske for resten av livet. På YouWish.no kan du velge mellom praktiske og kulturelle opplevelser, til romantiske og avslappende, til utfordrende og spennende. Hva med å ta med besteforeldrene på en 150 år gammel hjuldamper på Mjøsa? Eller ta med hele familien på alpakkavandring? Hva med å overraske kjæresten med en romantisk getaway på hotell eller en rå dag på bilbanen? Hva med å ta med bror og søster på Escape Room? Kanskje barna synes en spøkelsesvandring kunne være spennende? Uansett hva du velger har YouWish.no det du leter etter! Alle opplevelsesgavene fra YouWish vil bli et minne for livet.

 


Slik fungerer YouWish.no
1.  Besøk https://youwish.no/
2.  Finn din opplevelsesgave og kjøp gavekortet på nett.
3. Gi gavekortet ditt personlige preg.
4. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
5. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.