↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Sammenlign lån uten sikkerhet til flere behov

Det finnes mange typer forbrukslån uten sikkerhet. Imidlertid har alle det til felles at renten kan variere mye. Derfor hjelper Billigeforbrukslån.no hjelpe deg med å finne det beste tilbudet. Vi har utfyllende informasjon om renter og øvrige betingelser til mer enn 30 finansinstitusjoner i hele landet.

 

Slik kan vi hjelpe deg 

På våre nettsider kan du selv raskt og enkelt søke om lån fra mange banker. Da får du flere tilbud og kan velge det beste. Vi har også artikler som forteller om hvordan de ulike lånene fungerer. For eksempel kan du lese mer om billån billigeforbrukslån.no/billån/. Vi tilbyr også en rekke andre lån.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,84%, 240.000 o/10 år, etabl.geb. 900, kostnad 189.840. Totalt: 429.840.

 

Lån med betalingsanmerkninger

Et usikret forbrukslån gis uten at det stilles sikkerhet i fast eiendom. Det betyr at alle kan søke om det, selv om man ikke eier egen bolig. Samtidig stilles det en del krav til søker. Mange banker setter som en forutsetning at du ikke har betalingsanmerkninger. Imidlertid spesialiserer noen banker seg på å også gi forbrukslån med betalingsanmerkninger. Du finner de långiverne hos Billigeforbrukslån.no.

 

Slik går du fram for å søke lån:

  1. Gå til lånekalkulatoren på vår nettside og skriv inn ønsket beløp og nedbetalingstid
  2. Søk hos mange banker for å få flere tilbud du kan sammenligne
  3. Når bankene kontakter deg kan du velge tilbudet som har lavest rente
  4. Deretter utbetales lånet raskt

 

Nedbetalingsplan

Uansett hvordan du skal bruke lånet, så må du sette opp en god plan for nedbetaling. Det får du også hjelp til i lånekalkulatoren. Den viser deg raskt hva lånet vil koste deg. Da kan du sette opp et budsjett, hvor du regner ut hvor mye du kan betale hver måned.

 

Raske lån

Usikrede lån er som regel raske å få. Hvis du søker på Billigeforbrukslån.no vil du vanligvis få svar i løpet av dagen, og rask utbetaling.