↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Goautos.no - Best på bilutleie uansett hvor i verden du trenger kjøretøy

Vi på GoAutos har gjort det enklere og billigere å skaffe leiebil. Vår søkemotor henter tilbud fra alle selskap på stedet du trenger kjøretøy. Se for eksempel på Go Autos hvem som tilbyr bilutleie i Oslo.

 

Størst utvalg og de beste prisene

Fordi vi har avtaler med de aller fleste bilutleieselskap i verden, får vi også tilgang til de laveste prisene. Hos oss er alle påkrevde forsikringer inkludert, og vi har ingen skjulte avgifter eller betalingsgebyr. Du får også tilgang til det største utvalget av kjøretøy på GoAutos. Hvis du for eksempel trenger å leie en minibuss eller SUV kan du velge dette i søkemotoren, og deretter se prisene på kun de kjøretøyene som passer ditt behov. 

 

Enkelt å finne rett kjøretøy:

  1. Skriv inn navn på sted, dato og tidspunkt for henting og levering.

  2. Alle tilgjengelige leiebiler vises i søkeresultatet.

  3. Velg bilen du ønsker å leie.

  4. Velg eventuelt ekstrautstyr om du trenger.

  5. Oppgi navn på sjåfører.

  6. Oppgi betalingsinformasjon.

  7. Fullfør bestillingen og motta bekreftelse på e-post.

 

Trygg bestilling og betaling på GoAutos

Alle personopplysninger og betalingsinformasjon blir behandlet sikkert på GoAutos med kryptert tilkobling. Skulle du få behov for hjelp enten til bestillingen eller under selve leieforholdet kan du kontakte vår kundeservice. Vi tilbyr service hele døgnet og alle dager i året. 

 

Leiebil hvor som helst i verden

Ferie i Kroatia? Les her om du skal til Split og trenger leiebil https://goautos.no/leiebil/split/. Vi hjelper deg også i alle andre land i Europa, og de fleste steder i de øvrige verdensdelene. For de mest populære destinasjonene tilbyr vi guider på GoAutos, med nyttig informasjon og tips til spennende kjøreruter.