Frps strategi er like enkel som den er banal, og her hjemme har rutinerte Bård Hoksrud ledet an i kampen mot røde journalister, skattekåte Ap-politikere og alle andre som rakker ned på partiet for folk flest.

Opplegget Hoksrud & Co har kjørt den siste uka er som et ekko fra Carl I. Hagens tid. Forskjellen er at nå styrer Frp landet, og det er de gjort i seks år. Og da sier det seg selv at kritikken mot høye skatter, bompenger, naiv innvandrerpolitikk og offentlig sløsing ikke treffer folk flest like godt som i Hagens glansdager.

For sannheten er jo at folk flest betaler like mye skatt, veldig mye mer bompenger og mulla Krekar bor fortsatt i Oslo, selv om han ble fengslet for noen uker siden.

I går gikk Hoksrud til frontalangrep på PD på Facebook fordi han angivelig ikke fikk samtidig tilsvar da ordfører Hallgeir Kjeldal svarte på beskyldningene – fra Hoksrud – om at Ap kjører Bamble i den økonomiske grøfta. Dette var en løpende debatt, som Kjeldal var i sin fulle rett til å delta i. Hoksrud bommer derfor fullstendig når han hevder at PD brøt Vær Varsom Plakaten.

Hoksrud & Co framstiller Frp som et offer for røde journalister. Den strategien er oppbrukt. Finn på noe bedre, hvis ikke stuper dere mot 6–7 prosent i valget om en drøy måned.