Dikkon og Olavsberget godkjent i tilsyn

PÅGANG: Finværet har trukket mye folk til Olavsberget.

PÅGANG: Finværet har trukket mye folk til Olavsberget.

Begge campingplassene framsto med et godt inntrykk da tilsynsmyndigheten var der.

DEL

Miljørettet helsevern har vært på tilsyn på Olavsberget camping og Dikkon camping. Begge får merknader, men ingen avvik.

– Miljørettet helsevern i Grenland fikk et godt inntrykk av driften ved Olavsberget camping. Det er innarbeidet gode rutiner for renhold av fellesanlegg og det er rutiner for å informere alle campinggjester om gjeldende smittevernrutiner, står det i tilsynsrapporten.

Nøyaktig samme ordlyd er brukt om Dikkon, men der er det lagt til at «det ble imidlertid enighet om at campingplassen henger opp en plakat med lett synlig informasjon til gjestene om å benytte hånddesinfeksjon før de går inn i sanitæranlegget».

Begge tilsynene ble gjennomført 17. juni.

– Hensikten var å vurdere om virksomheten tilfredsstiller krav i forskrift om miljørettet helsevern, samt å sikre at virksomheten overholder smittevernbestemmelser i forbindelse med koronapandemien (Covid-19), opplyser helsevernet.

På Dikkon pålegger helsevernet driverne å merke alle rengjøringsmidler med innhold, og klorin må stå utilgjengelig for barn. Olavsberget må ha tydeligere ordning for hånddesinfeksjon.


Artikkeltags