Gå til sidens hovedinnhold

– Din mulighet til å løfte fram de som fortjener en ekstra klapp på skulderen

Komiteen ønsker kandidater til årets Frivillighetspris.

20. januar 2022 går Frivillighetskonferansen av stabelen, og i den forbindelse skal Frivillighetsprisen deles ut. Leder av Utvalget for Barn, Unge og Kultur (BUK), Anders Rambekk håper flere nominasjoner når han og resten av komiteen før fristen utløpet 1. november.

– Vi ønsker oss mange innspill og forslag på gode kandidater, skriver Rambekk i en SMS til PD.

– Porsgrunn er frivillighetskommune nummer én, med mange flotte frivillige. Nå er det din mulighet til å være med å løfte fram de og dem som fortjener en ekstra klapp på skulderen.

Fristen skal deles ut for femte gang. For 2020 var det Vera Pedersen som stakk av med 25.000 og et diplom, for sin mangeårige innsats for de vanskeligstilte og tilbudet hun står i front for på Varmestua.

Prisen kan gis «til noen som har utmerket seg med frivillig engasjement, til beste for kommunens innbyggere ... Den frivillige innsatsen kan ha foregått over lengre tid, eller være knyttet til et tidsavgrenset prosjekt», står det i Porsgrunn kommunes pressemelding.

Forslag til kandidat må sendes inn eller leveres skriftlig.

I tillegg til BUK-leder Rambekk, består komiteen av ett medlem fra utvalg for helse og omsorg og ett medlem fra formannskapet.

Kommentarer til denne saken