Det var Eidanger som åpnet målkontoen med mål av Jacob Oxum etter 37 minutter spill. Det tok derimot ikke Storm II mange minuttene før serielederen utliknet till 1-1.

– 1 - 1 til pause er egentlig et greit resultat. Omgangen er jevn og vi kriger Storm litt ut av stilen, forteller trener Mats Norheim.

Andre omgang blir derimot tøffere for Eidanger.

– I andre omgangen holder vi følge i rundt tjue minutter, men desverre blir vi slitne. Storm scorer etter et frontangrep og derfra og ut kjører Storm på, forklarer Norheim.

Sluttresultatet blir 4-1 til Storm II.

Mye positivt

Eidangertreneren tar imidlertid med seg mye positivt fra kampen.

– Jeg hater å tape fotballkamper, men innstillingen og innsatsen vår tar vi med oss videre inn i treningsuka. Vi har med oss tre 17-åringer i dagens tropp. To av dem starter i forsvar og gjør nok en gang en strålende kamp for oss.

Storm II er fortsatt serieleder etter torsdagens kamp med 31 poeng etter 13 spilte kamper. Eidanger ligger på niendeplass med 14 poeng.

Videre venter en ny tøff kamp for Eidanger, som møter Drangedal på bortebane 1. september. Drangedal innehar andreplassen i serien og ligger foreløpig på opprykksplass med samme poeng som Langesund.