Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt er Tiril den beste

Stathelle-jenta Tiril Frederikke Schüller er i gang med å skyte digitale konkurranser, og nok en gang er hun landets beste juniorskytter.

Tiril skyter for Porsgrunn pistolklubb, og hun blir trent og fulgt opp av landslagstreneren. Forbundet har sendt ut melding til alle skytterne, der de sier at vi i de siste månedene de siste månedene har lært hva et lite virus kan gjøre med oss.

– Det var, og er fortsatt, uvanlige tider for alle. Noen av oss har opplevd virusets fulle alvor, mens andre ikke har lagt spesielt merke til at viruset kom krypende inn

i livet. I 2021 har mange arrangementer og konkurranser blitt avlyst, også opplæringstiltak har dessverre måttet utgå. Utviklingen nå gjør at utsiktene er gode for at NM 10 meter rifle og luftpistol kan gå som planlagt 12.–14. november 2021, skriver de.

Som en liten gulrot for deltakelse i NM, er det igangsatt en konkurranse sponset av Feinwerkbau. Det er denne konkurransen Tiril leder etter to av i alt ni delkonkurranser, der deltakerne må være med i minst fem av dem får å kunne vinne førstepremien.

Kommentarer til denne saken