Odd-kontrakt i bursdagsgave

Herøya-gutten Rafik Zekhnini signerte sin første proffkontrakt med Odd på 17-årsdagen mandag. Her er han flankert av en fornøyd Odd-trener Dag-Eilev Fagermo og Morten Halvorsen fra Herøya.

Herøya-gutten Rafik Zekhnini signerte sin første proffkontrakt med Odd på 17-årsdagen mandag. Her er han flankert av en fornøyd Odd-trener Dag-Eilev Fagermo og Morten Halvorsen fra Herøya. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Rafik Zekhnini signerte sin første proffkontrakt for Odd på 17-årsdagen. – Bedre kan det ikke bli, sier unggutten.

DEL

Følg PD på Facebook

Foran øynene på sin tidligere trener og lagleder i Herøya, Morten Halvorsen, satte Rafik navnet sitt på kontrakten som gjør han til Odd-spiller ut 2017.

– Dette er utrolig stort for oss. Den dagen jeg sitter på Skagerak Arena og ser Rafik debutere i eliteserien, vil det nok komme noen tårer, sier Halvorsen.

I tillegg til Øyvind Kili og Rune Hagen, er han den i Herøya som har tatt største del i ungguttens utvikling.

– Vi hadde et veldig bra lag, men det var lett å merke at Rafik var noe helt spesielt. Vi hadde en målsetting å produsere en spiller til A-stallen til Odd fra det talentfulle laget vårt. Nå har vi klart det, sier en stolt Halvorsen.

– Tro på meg selv

Rafik startet fotballkarrieren i Stridsklev, men dro videre til Herøya allerede som 9-åring. Da han var 14, meldte han overgang til Odd. De siste årene har kantspilleren fått en rekke aldersbestemte landskamper.

– Jeg har alltid hatt tro på meg selv som fotballspiller, men at jeg skulle få proffkontrakt allerede nå var kanskje litt overraskende, sier 17-åringen som liker seg best på venstresiden i angrepet.

Han er offensiv, og håper å få eliteseriedebuten allerede i årets sesong.

– Nå skal jeg vise meg fram på treningene, sier han bestemt.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var også en fornøyd mann mandag.

– Nåløyet er trangt, og man må være helt spesiell for å bli tatt opp i A-stallen. Det er Rafik, sa Fagermo.

Artikkeltags