Gå til sidens hovedinnhold

Fotballkretsen: – Vi banker i gang så fort det kommer en positiv beskjed

Telemark Fotballkrets har laget ferdig kampoppsettet for vinterserien, og håper veldig på en positiv beskjed fra regjeringa.

– Vi banker i gang så fort det kommer en beskjed om at det er åpnet for spill for barn og unge i de nasjonale forskriftene. Vi har satt opp kamper hver eneste dag denne uka og videre utover vinteren, og vi bare kansellerer fortløpende fram til det blir en åpning. Vi er klare, det skal ikke stå på oss, sier Ole Einar Martinsen.

Kampoppsettet er det veldig mange som får med seg i fotballappen Min fotball. Det har ført til at fotballkretsen har fått veldig mange henvendelser om mulighetene for å spille kamper denne uka.

– Det har kokt litt denne uka. Men det er bare moro med full fart. Det viser bare at det er veldig mange rundt om i klubbene som virkelig lengter etter å komme i gang med kamper nå. Som sagt så er vi klare fra vår side, og nå venter vi bare på at regjeringa skal gi klarsignal. Forhåpentligvis kommer den beskjeden allerede torsdag 18. februar. Vi håper og tror det, sier Martinsen til lokalavisa.

Kommentarer til denne saken