Gå til sidens hovedinnhold

Gir ikke opp selv om det kun er plass til 50

Rockeklubben har påbegynt høsten med velfylt program til tross for at de har måttet redusere publikumstallet betraktelig.

Vanligvis er det plass til 150 personer ved RiP. Siden alle må sitte og det er innført bordservering kan de ikke ta inn flere enn 50 publikummere på konsert. Det har uansett ikke stoppet dugnadsgjengen i kjelleren på Sort & Blå Scene. De er godt i gang med høsten, og kunne for ikke lenge siden fortelle at høstprogrammet er spikret.

– Høsten byr på en perfekt miks av lokalt og nasjonalt, etablerte og up & coming artister, og med en helg med «Motorpsycho» som selve høydepunktet på 30-års feiringen til RiP, skriver de på sine nettsider.

Motorpsycho gjør til sammen tre konserter på RiP i november. To av dem er utsolgt, men det skal fortsatt være muligheter for de under 18 år å sikre seg billett. Det er uansett flere muligheter til å avlegge rockeklubben et besøk i løpet av høsten. Lørdag blir det konsert med «Kalandra. Her skal det fortsatt være noen ledige billetter. Videre utover høsten blir det konsert hver lørdag. Blant annet kan man få med seg «Caves of Steel», Slomsa» og «LUT» i oktober og november. Sesongen avsluttes med lokale «Panzergeil», 19. desember.

Kommentarer til denne saken