– Det er veldig bra at så mange tok turen i dag. Flere har vært her før, men jeg ser i hvert fall fem nye fjes, smiler Henriette Moe Kristensen fornøyd.

Sammen med Bjørn Erik Jødahl og Danna Adler, har hun utviklet det nye konseptet som gjengen kommer til å arrangere fast den siste onsdagen i måneden framover. Første gang ble det stinn brakke på Banken 2.0 med 20 engasjerte mennesker. Denne gangen hadde 14 meldt seg på foredraget som handlet om sosiale medier.

– I dag er det Danna som holder foredraget, men neste gang blir det førstehjelp i regnskap med Harald Smith fra Axept Accounting. Deretter blir det en pause i juli før vi starter opp igjen i august, forteller Jødahl før han legger til:

– Målet er å skape en møteplass og engasjere folk i næringslivet. Enten man driver business ved siden av, på fulltid eller har en jobb hvor man kan få bruk for disse tingene. Dessuten håper vi også at folk bruker eventet til å møte andre folk.

Onsdag hadde Daniel Yven fra Meglerhuset og Partners tatt turen innom for å lære enda mer om sosiale medier. Det er ikke lenge siden PD snakket med ham om nettopp det. Yven bruker sosiale medier flittig i arbeidshverdagen og dro på Happy Business for å knytte nettverk, men også ta med seg noen tips på veien.

– Det er alltid inspirerende å dra på slike ting. Den gjengen her er gode på det de driver med. Derfor tenker jeg at det er lurt å ta med seg flere tips til hvordan man kan bli bedre. Jeg vil vite mer om hvor mye tid man burde bruke på det, sier Yven som ikke legger skjul på at det ofte går en kule varmt i en travel hverdag.

Naboen Flex Trim & Mosjon hadde også tatt turen innom. De ble med for andre gang, og hadde stor nytte av det forrige arrangementet, som var et motivasjonsforedrag med Bjørn Erik Jødahl.

– Det fikk oss til å gyve løs og åpne nytt treningssenter på Vallermyrene, så jeg vil si det var effektivt, ler Ronny Isaksen spøkefullt.

Han legger ikke skjul på at de trenger mer kunnskap om sosiale medier, og at de derfor så foredraget som nyttig.

– Kona mi er veldig flink på det, men jeg har ennå en del å lære. Det er veldig inspirerende, man blir motivert av dette, sier han.