Hallgeir Kjeldal blir ordfører i Bamble

Hallgeir Kjeldal er Bambles nye ordfører

Hallgeir Kjeldal er Bambles nye ordfører Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Senterpartiet og Venstre har skrevet avtale med Arbeiderpartiet, og dermed blir Hallgeir Kjeldal ordfører i Bamble.

DEL

- Nå har vi signert avtale med Arbeiderpartiet. Etter en stri uke, med forhandlinger opp og i mente med begge sider, måtte vi få en avklaring i kveld. Vi hadde en intensjonsavtale med Frp og Høyre fra søndag kveld, men da det kom ytterligere krav vi ikke hadde forventet fra Høyre, gikk vi i nye samtaler med Arbeiderpartiet. Nå er jeg glad for at vi har kommet i mål, sier forhandlingsleder for Senterpartiet, Torstein Dahl.

I tillegg til de tre samarbeidspartiene inngår de også et valgteknisk samarbeid med Rødt, slik Ole Roger Dyrkorn garanterte for tidligere mandag.

Fornøyd

Hallgeir Kjeldal er strålende fornøyd, og puster lettet ut etter tøffe dager. Og selv om han i tirsdagens papirutgave av PD kaller flørten Senterpartiet og Venstre hadde med de borgerlige for et ballespark, var tonen meget lystig etter at avtalen var signert mandag kveld.

- Vi har snakket ut om ballespark og alt annet, og nå er vi bare glade for å være i mål. Dette tror jeg blir et fruktbart samarbeid, med Rødt som valgteknisk samarbeidspartner, sier Bambles nye ordfører.