Høstens store happening for biblioteket er avlyst

AVLYSER: Biblioteket avlyser alle arrangementer ut året.

AVLYSER: Biblioteket avlyser alle arrangementer ut året.

Porsgrunn bibliotek avlyser sine arrangementer på grunn av koronasituasjonen.

DEL

– Det var i utgangspunktet en rolig høst i forhold til arrangementer, men nå har vi sett at vi må avlyse alle arrangementer, sier Ingunn Eikeland Geving, fagleder ved biblioteket.

Forfatterkvelden med Erika Flatland, Helga Flatland og Lars Petter Sveen, som skulle vært holdt torsdag, er avlyst i likhet med flere andre arrangementer ved biblioteket.

Etter de nye tiltakene som kom tidligere i november har biblioteket merket en nedgang i besøkende. Men opplever mange positive tilbakemeldinger på at de er åpne. De ansatte holder motet oppe og er glade for at de fortsatt kan holde åpent for publikum.

– Vi måtte jo stenge tidligere i mars. Den gang fikk vi mange tilbakemeldinger daglig fra folk som savnet biblioteket og syntes det var trist at det var stengt. Nå kommer folk og sier at de har glade for at vi fortsatt holder åpent, sier Geving.

Biblioteket håper at folk vil ta seg turen. Men minner også folk om at et stort digitalt bibliotek også er tilgjengelig. Og kan benyttes både for nyhetslesning, bøker og spillefilmer.

Biblioteket har for tiden normale åpningstider og er åpne hver dag inkludert søndag.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken