Hvem skal overta for Lars Iver?

REGIMESKIFTE: Nå skal Larsens etterfølger spores opp.

REGIMESKIFTE: Nå skal Larsens etterfølger spores opp.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Porsgrunn Min By utlyste tirsdag ledig jobb som daglig leder etter Lars Iver Larsen.

DEL

PD mener De er på jakt etter en «utadvendt, kreativ, digital, oppegående person i 50 prosent stilling», og personen må være glad i mennesker, ha glimt i øyet, og dersom vedkommende har et bankende hjerte for Porsgrunn er det et stort pluss, heter det.

På Facebook har de lagt ut en video som starter med bilder av utelukkende unge mennesker, alt fra helt vanlige folk til hipstere, og det blir opplyst at «vi trenger deg som er inspirerende, inkluderende, kreativ, omstillingsdyktig, har prosjekterfaring, tenker digitalt, er blid, omtenksom, samlende og lyttende». Dersom en slik person finnes, kan de sende «kreativ søknad med cv».

Det er et lite paradoks at utlysning og video er klar samme dag som Karianne Schanke overtar eiendommene i Schankebygg. Schankefamilien har vært sentrale i Porsgrunn Min By helt siden starten i 1997. Lars Iver har samarbeidet med Schankefamilien i over 40 år. Vi tror dobbeltskiftet, i eierskapet til store eiendommer i sentrum, og ledelse i næringsforeningen som i mange år har vært en markant stemme i utallige diskusjoner, vil få stor betydning for byutviklingen framover.

For Porsgrunn Min By er markedsføring og premissene for handel i byen det mest sentrale, men de er helt avhengig av samarbeid med rådhuset for å få det til. Generasjonsskiftet bør kunne løfte byen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken