Gå til sidens hovedinnhold

Hvordan feirer du 17. mai? Send oss et glimt

Siden de fleste tradisjonsrike 17. aktivitetene er lagt på is, som barnetog, borgertog, korpsbesøk på sykehjem og til og med fjorårets båtkortesje-suksess på elva, så vil PD i stedet formidle den gode 17. mai-stemninga hjemme i hager og der dere er sammen med nære og kjære i Porsgrunn og Bamble.

Send bilde og et par små beskrivende setninger til redaksjon@pd.no, så lager vi en bildekavalkade fortløpende gjennom dagen.

I 2019 var Telemarks aller siste fylkesordfører, og nåværende varafylkesordfører i Vestfold og Telemark, Sven Tore Løkslid, gjestetrommis i Norcem Pike- & Guttekorps i 17. mai-toget der. Sånn blir det dessverre ikke i år, grunnet smittesituasjon og covid-19-restriksjoner i Grenland.

Selv om årets nasjonaldag blir veldig spesiell, så ikke glem oppfordringa fra 17. mai-komiteens leder i Porsgrunn, Haavard Gjestland:

– Folk der hjemme i hagene sine må feire for fullt med sine nærmeste, og det er ikke tillatt å gå i joggebukse. Finstasen må hentes fram og tas på. Ikke lov å sluntre unna, humrer Haavard Gjestland.

Legger også ved et lite humorinnslag fra forrige gang vi kunne feire 17. mai skikkelig, altså i 2019.

Les også

– Kelner, kelner, se hva jeg fikk i ølen!

Kommentarer til denne saken