Gå til sidens hovedinnhold

– Kan bare spille mot lag i egen kommune

Håndballforbundet viser til Porsgrunn kommunes retningslinjer når det gjelder muligheten til å spille kamper. Det betyr at lagene bare kan spille mot lagene i egen kommune.

I Porsgrunn betyr det at de aldersbestemte lagene i Pors, Urædd og Hei bare kan spille kamper mot hverandre. Slik er ikke serien satt opp, og dermed er alle kamper satt på vent på ubestemt tid.

Når det gjelder kampene de aldersbestemte lagene i Bamble skulle spille, så er alle sammen mot lag fra andre kommuner. De er med andre ord også satt på vent på ubestemt tid.

– Det blir ikke mange kampene det går an å spille så lenge vi må holde oss innenfor kommunegrensa. Bare kamper mot Pors og Hei hadde blitt en merkelig turnering, og så langt er det jo ikke et oppsett med muligheter for det. Vi må rett og slett bare vente på nærmere beskjed fra kommunen, som har kommet med sine anbefalinger for denne uka og den neste. Det blir nok ingen kamper neste uke heller, med restriksjonene om å holde seg innenfor i egen kommune. Vi får trene og holde oss i gang så lenge, sier Urædd-leder Wenche Jansen.

Les også

Forbundet avlyser alle kamper denne uka: – Vet ingenting om neste uke

Kommentarer til denne saken