Gå til sidens hovedinnhold

– Kan komme flere spillere inn

Artikkelen er over 2 år gammel

Pors følger situasjonen til flere spillere, og det kan fort dukke opp nye navn de kommende ukene.

Før 3. divisjonslaget tok sommerferie signerte de Ebenezer Koranteng fra Notodden. Deretter kom Kragerø-gutten Mokhmad Sjamsudijevitsj Ibragimov fra junioravdelingen til Odd. Den lovende keeperen, Peder Klausen fra Kragerøs G16 vinnerlag i Dana Cup, har også signert for Pors i sommer.

– Vi er godt fornøyd med de spillerne som har kommet inn. «Maga» startet kampen mot Donn, og har vist seg som en bra spiller å få inn i stallen. Det kan fortsatt komme flere spillere inn i løpet av høsten, sier sportslig leder Ronald Bøgeberg.

Spillere ut?

Spørsmålet er om det også vil være spillere som forlater blåtrøyene. Forsvarsspiller Chenar Hama, som har vært en del av A-stallen de to siste sesongene, har meldt overgang til Tollnes. Hama spilte tirsdagens kamp mot Urædd, hvor Tollnes tapte 3–1.

Leo Gashi er en annen spiller som kan være aktuell for andre klubber. Den offensive midtbanespilleren startet så godt som samtlige kamper før hjemmeseieren mot Donn. Da fikk han ikke engang plass i kamptroppen som ble tatt ut. Han spilte heller ikke for rekruttlaget mot Stathelle på mandag.

Kommentarer til denne saken