Gå til sidens hovedinnhold

Kåret til årets breddeklubb

Pors fikk prisen som årets breddeklubb under fotballkretsens ting lørdag.

Årets kretsting gikk av stabelen digitalt lørdag. Som vanlig var det et dryss av priser og premier som ble delt ut på tinget. En av prisene som henger høyt er Årets breddeklubb. Denne gangen var det Pors som fikk prisen.

– Pors er synlig opptatt av samfunnsperspektivet. De ønsker å bidra i nærmiljøet og utvikle hele mennesket. De er opptatt av å holde avgiftsnivået lavt på kontingenter og cuper. De er opptatt av kompetanse, og de har i en årrekke bidratt til Grasrottrenerkurs, skriver fotballkretsen.

– Dette var svært overraskende, og særdeles gledelig. Det skal noe til, men jeg ble faktisk målløs da det ble klart at det var oss som fikk denne prisen. Det er veldig hyggelig at det vi gjør for å sikre alle like muligheter til å være med i klubben, gjennom å fjerne treningsavgiften for spillere under 12 år, blir lagt merke til. Vi håper jo at dette kan være et signal til andre, ikke minst til bevilgende myndigheter. Bli med og sørg for at kostnadene for å være med på idrett og aktiviteter holdes nede, sier Pors-leder Gert Willumsen.

Satsingen på gatelag var også dratt fram som en viktig del av begrunnelsen.

Kommentarer til denne saken