Kjører på med vinterserie

KJØRE PÅ: Ole Einar Martinsen og TFK.

KJØRE PÅ: Ole Einar Martinsen og TFK.

Telemark Fotballkrets har startet påmeldingen til vinterserie. Kretsen håper i det lengste at smittesituasjonen bedrer seg, og at det åpnes for kampaktivitet på tvers av kommunegrenser igjen.

DEL

– Vi kjører påmelding som vi har planlagt. Vi tar ingen sorger på forskudd, og håper at dette løser seg, sier daglig leder Gaute Brovold.

Som tidligere omtalt vil kretsen til og med utvide vinterserien denne gangen.

– Vi ønsker å være med på å sikre tilbud om fotballaktivitet i form av kamper for lagene helt fra og med gutter og jenter 10 år. Det har vi ikke gjort tidligere, men nå er tida moden for en slik ordning. Dette har vært en svært spesiell sesong, med begrenset antall kamper for alle. Ved å sette opp en vinterserie for de yngre lagene også, håper vi å gi en ekstra stimulans til fotballaktivitet utover vinteren også, sa Ole Einar Martinsen til PD 31. oktober.

Onsdag la han ut informasjon om at de kjører påmelding som planlagt til alle klubbene. Påmeldingen starter fredag 13. november, og siste frist for å melde på lag er satt til 7. desember. Kretsen håper at flere lag enn normalt melder seg på vinterserien denne gangen.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken