Gå til sidens hovedinnhold

Klar beskjed til breddeklubbene

Norges Håndballforbund ber alle breddeklubber om å finne treningsmuligheter ute for sine spillere. Men det gjelder jo ikke her.

Håndballforbundet ga klubbene beskjed om at alle aktiviteter i breddehåndballen innendørs er stanset tirsdag.

– Vedtaket gjelder for alle breddeklubber og -lag i norsk håndball til og med søndag 17. januar. Beslutningen baserer seg på de nasjonale anbefalingene regjeringen offentliggjorde søndag 3. januar, skriver de i meldingen til klubbene.

I Grenland, som hører innunder Sone 1 når det gjelder smitteverntiltak, så er det helle rikke mulig å trene ute, slik det har vært en god stund nå.

– Selv om det er lokale forskjeller i smittesituasjonen, slutter vi i Norges Håndballforbund oss til myndighetenes og Norges idrettsforbund anbefalinger. Det betyr at alle innendørsaktiviteter, herunder både treninger og kamper, er utsatt de neste to ukene, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud i meldingen til klubbene.

Toppidretten er ikke omfattet av anbefalingen. Klubbene i REMA 1000-ligaen og 1. divisjon er underlagt egne protokoller, og de kan spille og trene som før.

Kommentarer til denne saken