Klart for runde tre

ÅPNET: Nå er det åpnet for at klubbene kan søke på midler i Krisepakke 3.

ÅPNET: Nå er det åpnet for at klubbene kan søke på midler i Krisepakke 3. Foto:

Lotteri- og stiftelsestilsynet har nå åpnet for at idrettslag kan søke på kompensasjon i tredje runde med krisepakkemidler.

DEL

Krisepakken har tilbakevirkende kraft, og selv om denne krisepakken gjelder for perioden fram til og med 31. desember, så kan også de som har krav på kompensasjon, men som av en eller annen grunn ikke har søkt tidligere, sende inn sine søknader nå.

– Dersom arrangementet eller aktiviteten det søkes om kompensasjon for er helt eller delvis gjennomført i perioden 12. mars til 1. november, kan det søkes om 70 prosent kompensasjon. Dersom arrangementet eller aktiviteten er helt avlyst eller utsatt til 2021, og skulle i utgangspunktet bli arrangert i perioden 1. november til 31. desember, kan det søkes om 50 prosent kompensasjon, skriver Norges idrettsforbund i en pressemelding fredag.

Det kan søkes om kompensasjon for tapte billettinntekter, parkeringsinntekter, inntekter fra loppemarked eller kiosk, tapte inntekter som følge av at organisasjonen har mista oppdrag på grunn av at andre arrangement, eller annen spesifisert aktivitet, er helt eller delvis avlyst, stengt eller utsatt.


Artikkeltags

Kommentarer til denne saken