Gå til sidens hovedinnhold

Kor og korps må vaske ekstra mye

Artikkelen er over 1 år gammel

Bamble kommune ber brukere av idrettshaller og kulturlokaler om å vaske etter seg. Kor og korps må være ekstra nøye.

Mandag 24. august åpnet alle kommunale idrettshaller og kulturlokaler for normal bruk, informerer kommunen på sin nettside. Skjærgårdshallen åpnet for normal bruk igjen i forrige uke. Treningstid i idrettshallene er fordelt. Man må booke ledig tid for de ulike hallene og kulturlokalene før bruk.

Bruker av anlegg og lokaler har selv ansvar for å rengjøre kontaktflater med klut og vann etter bruk. Det gjelder ikke bare idretten, men også for dem som driver med kultur. Spesielt korps.

– Sang og blåseinstrumenter gjør at lokalene blir mer utsatt for dråper og spytt. Kor og korps må derfor i tillegg til å tørke over kontaktflater, også moppe over gulvet etter endt øvelse. Det er satt ut mikrofibermopper som kan brukes. Husk å fukte moppen med vann. Det skal ikke brukes såpevann, skriver Bamble kommune på sin hjemmeside.

Når det kommer til idrettshaller oppfordres brukere til å skifte hjemme slik at man unngår å bruke garderober og dusjer.

– Bamble kommune vil gjøre en ny vurdering i forhold til åpning av garderober i løpet av september. Vurderingen vil bli basert på smittesituasjonen i vår kommune og garderobebehovet hos brukerne.

Kommentarer til denne saken