(Moss Avis)

Øst politidistrikt meldte klokken 09:25 om et trafikkuhell i Årvollskogen. To biler og to personer var involvert.

Nødetatene rykket ut til industriområdet hvor ulykken skjedde.

– Det er en isbil som har kjørt inn i en annen bil. Begge personene er ute av bilene. De er oppegående og uten store personskader, forteller operasjonsleder ved Øst politidistrikt, Terje Nordang.

– Stirret på pen dame

Isbilen var på vei ut fra parkeringsplassen ved Coop Obs Bygg da den kjørte inn i lastebilen. Siden han kom ut fra parkeringsplassen, hadde han vikeplikt for lastebilen.

Føreren av isbilen legger seg flat etter hendelsen.

– Det var min skyld, jeg innrømmer det, sier han til Moss Avis før han utdyper:

– Jeg skulle kjøre ut på veien og kikket til venstre og til høyre. Da kom det en pen dame som jeg stirret på litt for lenge, forklarer sjåføren i 30-årene.

Dermed fikk han ikke med seg lastebilen som kom og krasjet inn i siden på den.

– Jeg kan ikke tro at jeg gjorde en så dum feil som førte til ulykken, fortsetter han. Føreren beskriver at han ble sjokkert umiddelbart, men at han føler seg i grei form nå.

Enighet om skyld

Moss Avis har også snakket med føreren av lastebilen som ble truffet i siden. Han beskriver at han hadde lav fart og observerte isbilen som ventet. Så opplevde han at den plutselig akselererte og kjørte inn i ham fra siden.

Isbilen fikk store skader i fronten, men lastebilen fikk også en solid trykk og ble skadet på siden.

Politiet på stedet er relativt ordknappe om hendelsen, men bekrefter at det er enighet mellom partene om skyld i ulykken. Det blir opprettet en politisak etter hendelsen.

Trafikkuhellet skapte litt trafikale utfordringer på stedet, men veien ble ryddet en stund før klokken 10. Isbilen ble fraktet inn på parkeringsplassen og tauet bort litt senere.