Det er nemlig sjølvaste Joker-Bård fra Brevik som skal styre medieflyten i tida framover. Trønderen, som er en slags kloning av Åge Aleksandersen og Terje Tysland, fikk en litt trang start da han nektet sangfuglen å stille opp i et intervju i PD denne uka. Joker-Bård vil heller ha en samlet nasjonal pressekonferanse etter at den norske rikspressen har flyttet ut av fengselet i Skien. Det høres jo lurt ut, og Kranglefanten skjønner at Joker-Bård kjører samme strategi som under den mye omtalte Bryggefesten i Brevik for noen år siden. Den gang samlet trønderen hele 35 betalende patrioter. Alle skulle egentlig vært på et vorspiel på Øvre Torg, men gikk feil.

Nok en gang luftes planene om ei ferge mellom Stathelle og Brevik, slik det var i gamledager før brua ble bygd. Tenk deg å fylle opp taxfreekvoten og sluke i deg litt egg og bacon mens balja skvulper over Breviksstrømmen.

Til toner fra Olsenbanden-filmene dro Robin Kåss og Hedda Foss 5 i gang en skikkelig foxdrot i Dr. Munchsgate da det første spadestikket for nye Lilleelvkrysset ble utført tidligere i uka. De frammøtte journalistene fikk oppleve en rytmisk nytelse da grasiøse Robinjo svingte rundt med budeia fra Gjerpensdalen. Glem tv-bildene du husker fra jazzfestivalen i Molde da parti-kollega Jens Stoltenberg jazzet seg nedover gatene i rosenes by. I Hovenga var journalistene litt usikre på om det var foxdrot eller cha-cha-cha som sto på programmet. Selv stillbildet her i avisa var full av liv og rytme. Kanskje Robinjo bør vurdere neste års «Skal vi danse» på TV2?

I Nordbygda skal de begynne å dyrke poteter på utsiden av Odd stadion. Bønda der oppe satser på å bli den mest miljøvennlige fotballklubben i Norge. Potene vil få naturlig gjødsel i form av eksos fra bilene som står og stamper i kø når de skal inn og ut fra kampene. Det betyr at oddrane fra neste sesong kan tilby bakt surpotet i kioskene og på vip'en hos Hedda Foss 5 og ungene hennes. Ha ha, de får det til der oppe i Nordbygda. Hva blir det neste? At lønnsforhandlingene i Odd blir en del av landbruksoppgjøret og kanskje også får støtte fra Distriktenes utbyggingsfond.

Som alle fotballinteresserte for lengst har oppdaget, er det porsgrunnsgutta som sørger for fotballsuksess i Nordbygda. I serieåpninga mot bartelaget scoret Fredrik Nordkvelle seiersmålet etter pasning fra Espen Ruud. Dette bemerket ordfører Robinjo på Facebook, og fikk halve Nordbygda på nakken. Blant annet mente Venstre-politiker og rikssynser Tom Gulliksen at patriotismen til Robinjo er årsaken til at «alt» havner i Vestfold. Kanskje bortsett fra spesialavfall og Gulliksen sjøl.

Her nede i storbyen har politikerne blitt så avhengig av ipadene sine at journalistene kun får bilder av hodetoppen når de står på talerstolen. Når flere av de i tillegg er dårlige i høytlesning, krever journalistene nå ubehagstillegg når de skal dekke møter i bystyret

Ap-politiker og blodporser Ole Kåre Wagenius tok en skikkelig skrøne da han skulle forsvare toveiskjøring i Storgata og innkjøring forbudt ved Franklintorget. Wagenius regnet med at ingen i salen hadde vært på Hamar, og fortalte derfor med stor innlevelse at mjøsbyen har hatt suksess med å stenge biler ute fra sentrum. At dette er ukjent for handelsstanden ved Mjøsas bredder, er jo ikke noe å ta på vei for.

Ellers ble det denne uka lagt fram en rapport som viser at alle som vil kan delta i tv-kanalenes mange ulike reality-serier. Er du lam fra nakken og ned, kan du bli med i Lars Monsens serie «Canada på tvers», og er du lam fra nakken og opp, kan du melde deg på Paradise Hotel.

Som Jesus sa: Happy easter! I'm just hanging around!