Skjærgårdssang godt i gang

BESØK: Skipet «Gann» har lagt til kai ved Smietangen og er hotellskip for Skjærgårdssang.

BESØK: Skipet «Gann» har lagt til kai ved Smietangen og er hotellskip for Skjærgårdssang.

Artikkelen er over 1 år gammel

Det tidligere hurtigruteskipet «Gann» ligger ved kai i Smietangen i Langesund som overnattingssted for festivaldeltakere på Skjærgårdssang i Skjærgårdshallen i Langesund.

DEL

Skjærgårdssang fikk fullt innrykk fra fredag. Tilreisende busser, privatbiler og bobiler er godt synlige rundt omkring i Langesund, og festivalledelsen i Skjærgårdssang har organisert et stort puslespill for å få alle viktige brikker med logistikk på plass.

250 personer jobber dugnad på mange tjenester som det er laget vaktlister for. Det er en enorm logistikk med infrastruktur som planlegges. Her organiseres billettsalg, overnatting og matservering.

Skjærgårdssang er Norges største festival for kristen sang og musikk, og det er ventet 7000 deltakere fra hele landet til Langesund denne helgen.

Konsertene på sangfestivalen Skjærgårdssang foregår inne i Skjærgårdshallen. Salen fylles med 3–4000 mennesker 5–6 ganger på konsertene.

Hans Petter Hammersmark og Oslo Gospel Choir med flere står på festivalprogrammets åpningskonsert fredag kveld.

Lørdag er det formiddagskonsert fra klokka 11. Nordic Tenors opptrer fra klokka 15. etterfulgte av gospelsangeren Lynda Randle klokka 19, og med Maria Gustin Bergström med allsang utover kvelden.

Artikkeltags