Gå til sidens hovedinnhold

Naturens magi i Fagerheimlåven

Artikkelen er over 6 år gammel

Driverne av Fagerheimlåven synes det er stor stas at Tore Hogstvedt akkurat rekker en stor utstilling på låven før turen går til Taiwan og store utfordringer der.

Utstillingen på Fagerheim har Hogstvedt kalt Naturens magi. Og det er ikke så rart. Han maler bare bilder med motiv fra naturen.

– Det er vårt ansvar å bevare naturen for våre framtidige generasjoner. Med min kunst ønsker jeg å bidra til dette, gjennom tro, bevisstgjøring og handling, sier kunstneren til PD.

Han var å plass i Fagerheimlåven torsdag og monterte utstillingen, som det skal være en stor åpning på lørdag.

32 bilder

Hogstvedt har med seg 32 bilder til utstillingen i Langesund. Det er ikke på langt nær alle han har ferdig, men de resterende er allerede på vei til å bli pakket ned og klare til en reise til fjerne steder for utstillinger der.

Alle bildene hans er uten unntak bilder fra naturen. Det er stort sett vann med på bildene, og bildene er oljemalerier som er fulle av farge og dybde.

Lørdag er det stor åpning av utstillingen. Denne gangen vil det bli lagt litt ekstra i åpningen, ikke minst fordi det er en kunstner av med internasjonal anerkjennelse som er på besøk. Guttorm Guttormsen er hentet inn sammen med blåseinstrumentene sine til åpningen lørdag.

Kommentarer til denne saken