Lørdag samles thaivennene i Brevik

FLAGG: Lørdag blir det thaifest i Brevik, i år som i fjor og i 10 år.

FLAGG: Lørdag blir det thaifest i Brevik, i år som i fjor og i 10 år.

Lørdag 3. august vil Brevik være fylt av fargerike, vakre thailandske mennesker i forbindelse med arrangementet Brevik Thaifestival 2019.

DEL

Det vil bli markering ved statuen av den thailandske Kong Chulalongkorn med påfølgende parade gjennom Breviks gater til Borggården ved Brevik Rådhus.

I parken og på uteplassen ved rådhuset og bymuseet blir det ulike aktiviteter og taler. Det blir også salg av mat og andre thailandske produkter ved mange boder som er påmeldt til thaifesten.

Porsgrunn kommune ved avdeling for kultur, idrett og fritid har gitt tillatelse til arrangementet Brevik Thaifest. Søknaden om arrangementet er sendt kommunen av Bjørn Sverre Nyrud og Mana udomsuk.

Brevik Historielag har gjort avtale med arrangørene om bruk av det gamle rådhuset. Det er kun på uteområdet ved rådhuset, at tillatelsen fra kommunen gjelder for opprigging av boder med matsalg og liknende i forbindelse med thaifesten. Ifølge søknaden til kommunen, vil det ikke bli servert alkohol i området for thaifesten.

Kommunen har oppfattet at det ikke er behov for stengning av gater i Brevik i forbindelse med arrangementet. Paraden skal gå fra rådhuset til statuen av Kong Chulalongkorn.

Artikkeltags