Mette Aanesen Arctander som er leder av revyfestivalstyret, har nylig sendt ut enda flere invitasjoner til revygrupper til å bli med og melde seg på. Noen revygrupper har allerede meldt seg på, og påmeldingsfristen er 1. mai.

Langesund Revyfestival er regionfestival for Norsk revy. Festivalen avvikles på Wrightegaarden. Her vil det bli rigget med festivaltelt hvor det vil være aktivitet fra festivalen åpner fredag kveld. Lørdag startes det hele med opptog gjennom byen og ender opp i festivalteltet der alle deltakere vil presentere seg og underholde. Lørdag kveld arrangeres det stor revykonkurranse.

Siden Langesund Revyfestival er regionfestival for Norsk Revy, vil juryen kåre et nummer som vil få anledning til å delta i NM i revy som arrangeres på Høylandet i Trøndelag i 2019. Profesjonelle dommere fra det nasjonale revymiljøet blir engasjert, og i tillegg vil en representant fra Norsk Revy sitte i juryen.

Telemark fylkeskommune har bevilget 10.000 kroner til Langesund Revyfestival og ber om å bli synlig som samarbeidspartner for festivalen.