Ansvarlig megler i Eiendomsmegler 1 Sandefjord, Tore Solberg, har muligens fått en mer utfordrende oppgave enn han hadde sett for seg.

– Det har ikke vært den responsen vi hadde håpet på. Selgeren håper jo å selge, men de trives godt på stedet og har ingen hast, sier Solberg til TA.

Hytta det er snakk om ligger i Bambleskjærgården. En meget spesiell fritidseiendom, som har vært i Drammen-bosatte Bent Jacobsens eie i 17 år.

Fritidseiendommen, på grensa mot Kragerø, vant Bambles byggeskikkspris i 2016. Prisen er 29 millioner kroner, noe som gjør den til den neste dyreste hytta på markedet i Norge akkurat nå.

– Jeg har drevet med dette i 40 år, men synes fortsatt at å prissette enhver hytte er vanskelig. Vi prøver denne prisen så får vi se hva markedet er villig til å gi, sa han til avisa da hytta ble lagt ut for salg for et par måneder siden.

Med såpass laber interesse spørs det om ikke megler og selger må i møte og vurdere en prisreduksjon. Om ønsket fra selgers side fremdeles er å selge, vel å merke.