Gå til sidens hovedinnhold

Lager lokal serie

Telemark Fotballkrets legger om kampoppsettet for vinterserien for aldersbestemte lag, etter at regjeringa åpnet for kamper internt i kommunene.

Statsministeren og helseministeren ga fredag beskjed om at de åpner for at barn og unge kan spille kamper igjen, men bare mot lag fra egen kommune.

– Vi hadde nok håpet på enda mer, men vi forholder oss til det som kom av restriksjoner nå. Vi går inn og ser på kampoppsettet for vinterserien med en gang, og prøver så langt det er mulig å sette opp kamper med lag fra samme kommune. Det betyr nok at lagene i Porsgrunn og Skien får greit med kamper, mens det helt klart er mindre muligheter for lagene i resten av Telemark. Det blir for eksempel vanskelig med kamper i Bamble, dessverre, sier daglig leder Gaute Brovold.

For lagene i Porsgrunn er har flere avdelinger i vinterserien allerede bare lag fra Porsgrunn. Det er i alle fall tydelig at Ole Einar Martinsen, som sitter med kampoppsettet, har tenkt at dette kunne skje da han laget oppsettet. Kampene kan spilles etter 23. februar, ifølge statsministeren.

Kommentarer til denne saken