Ap er bekymret for bobilparkering

POLITIKERE: Medlemsmøtet i Bamble Ap vil ha bobilplasser.

POLITIKERE: Medlemsmøtet i Bamble Ap vil ha bobilplasser.

Medlemmene i Bamble Arbeiderparti som deltok på medlemsmøte i partilaget torsdag kveld, vil ha satt på dagsorden å få til en framtidig bobilparkering i Langesund.

DEL

– Jeg kan bekrefte at medlemsmøtet var bekymret for bobilturistenes framtid i Langesund og Bamble, nå som boligbyggingen på Smietangen i Langesund starter, sier lokallagsleder Tom Rune Olsen til PD.

I diskusjonen på medlemsmøtet, erkjente de lokale politikerne i Arbeiderpartiet at bobilturisme kan være omstridt, men de er av den oppfatning at så langt har bobilturistene det vært en berikelse for Bamble kommune.

– Medlemsmøtet i Bamble Ap ønsker å finne en egnet plass for denne type turisme, sier Tom Rune Olsen som er styreleder i Bamble Ap.

De siste årene har bobilene kunnet parkere gratis på Smietangen i Langesund. Dette har ført til at det har vært svært mange bobilturister som har parkert på Smietangen i hele den lyse årstid.

Boligutbyggingen på Smietangen har startet i høst. Fa og med neste sommer eier Bamble kommune fortsatt det arealet på Smietangen, der hvor festivalteltet til Shantyfestivalen plasseres. Denne plassen skal fortsatt kunne brukes som bobilplass med færre plasser.


Artikkeltags