Mange spør om konfirmasjon i Bamble

STATHELLE: Det er endrede konfirmasjonstider i Bamble.

STATHELLE: Det er endrede konfirmasjonstider i Bamble.

Mange foreldre og ungdom i Bamble stiller spørsmål til menighetene om endringene i konfirmasjonstiden. Torsdag 13. juni blir det informasjon om konfirmasjon på møte i Stathelle kirke.

DEL

Menighetene i Bamble, Stathelle og Herre har sendt ut brev til foresatte til alle barn som ble døpt i det aktuelle årskullet som har konfirmasjon i 2020. Men likevel stilles det så mange spørsmål, at menighetene inviterer til et felles informasjonsmøte der det kan stilles spesifikke spørsmål.

Det er bestemt at konfirmasjonen i Bamble, Stathelle og Herre menighet skal flyttes til august/september fra 2020.

Langesund menighet skal fortsatt ha konfirmasjon i mai, som før.

– Grunnen til at vi i Langesund holder på å fortsatt ha konfirmasjoner i mai, er at vi er så fornøyd med å ha konfirmasjonen på denne tiden av året, sier sokneprest Jan Terje Hanssen i menighetsbladet.

– Vi vil informere om hvordan vi tenker å legge opp konfirmasjonsåret for de kommende konfirmantene. Konfirmasjonsopplegget skal fra nå av pågå fra januar og fram til selve konfirmasjonen i august/september, sier menighetene.

De som er forhindret fra å komme på informasjonsmøtet i Stathelle kirke førstkommende torsdag kveld, kan ta kontakt på epost med sokneprest Hanne Elstrøm.

Artikkeltags