Neste uke kan du ta vaksine mot influensa i Bamble

INFLUENSA: Helsesykepleier Birgitte Giæver Johnsen i Bamble.

INFLUENSA: Helsesykepleier Birgitte Giæver Johnsen i Bamble.

Nå starter tiden hvor det er mulig å ta influensavaksinering i Bamble – og det uten timebestilling. Fra tirsdag 22. oktober er det organisert influensavaksinering av befolkningen i Bamble.

DEL

– Vi ønsker at alle de som ønsker å ta influensavaksine, skal få anledning til å gjøre det. Aller viktigst er det med vaksine for risikogruppen fra 65 år og oppover, sier helsesykepleier Birgitte Giæver Johnsen ved Bamble Helsestasjon.

Giæver Johnsen sier at de som er i risikogruppen, er særlig personer over 65 år som har hjerte- og karsykdommer, diabetes eller allergier. Det kan også være barn i risikogruppen.

Vaksinasjonskontoret ved helsestasjonen i Bamble har åpne dager med influensavaksinering tirsdag 22. oktober ved Falkåsen servicesenter på Stathelle, onsdag ved Herre servicesenter. Fra fredag er det åpen influensavaksinering uten timebestilling ved Helsestasjonen i Bamble rådhus.

Informasjon om muligheter til å ta influensavaksine i Bamble, kan leses på nettsiden til Bamble kommune.

– Den årlige influensaen slår vanligvis ut i januar-februar, men noen blir syke før jul også, sier Birgitte Giæver Johnsen.

I fjor var det så stor pågang etter influensavaksine, at vaksinasjonskontoret i Bamble måtte bestille flere vaksinedoser. I år er det bestilt mer.


Artikkeltags