Sammen med tre andre skal hun forvalte og fordele studentenes semesteravgift på rundt 80 millioner kroner. Pengene skal gå til studentvelferdsformål som helse, studentbolig, studentforeninger og andre liknende tiltak, skriver SiO i en pressemelding.

Elisabeth Holien har store ambisjoner for det kommende året:

– Jeg ønsker at Velferdstinget blir mer fremtidsrettede i hvordan vi bruker midlene våre, blant annet ved at vi satser mer på miljø. At de nye studentboligene på Kringsjå er tilnærmet selvforsynt med fornybar energi er en fantastisk start. Slike ting håper jeg vi kan gjøre mer av i samarbeid med SiO, sier Holien.

Holien er også folkevalgt for Arbeiderpartiet i fylkestinget i Telemark. Hun understreker at studentvelferd går på tvers av partiskillelinjer, noe hun håper å vise studentene i den kommende valgkampen.

- Vi ønsker å bevisstgjøre studentene på vår rolle og hvordan partiene stiller seg i studentsaker. Samtidig vil vi sørge for at politikerne overholder sine lovnader om blant annet studentboligløft og 11 måneders studiestøtte, sier Holien.