Voksenopplæring på Grasmyr priset til 44 millioner

Rolf Dehli har lagt inn 44,5 millioner i kostnad for nye lokaler til voksenopplæringa.

Rolf Dehli har lagt inn 44,5 millioner i kostnad for nye lokaler til voksenopplæringa.

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Voksenopplæringens nye lokaler i nye lokaler på Grasmyr er priset til 44,5 millioner i prosjektet Framtidens ungdomsskole.

DEL

Det er dette tallet som også kommunalsjef Rolf Dehli bruker når han beskriver hva som kan ligge som mulige investeringer i denne virksomheten i årene som kommer.

– Vi må prioritere en rask utbygging av lokaler til voksenopplæringen og flyktningtjenesten på Grasmyr, slår han fast i rådmannens budsjettforslag.

Ikke aktuelt

Det har også versert tanker om at det ville være rimeligere og bedre å bruke de eksisterende lokalene til Grasmyr ungdomsskole og rehabilitere dem som nye lokaler for voksenopplæringen og flyktningtjenesten. Dette ser det nå ut som blir skrinlagt.

– Ved etterbruk av ungdomsskolen på Grasmyr vil det også bli betydelige utgifter til ombygging og oppgradering av lokaler, slår Dehli fast i forslaget.

han antyder beløp i størrelsesorden 20–25 millioner kroner, på lik linje med det som er antydet i tilleggsutredningen som er en del av ungdomsskoleutredningen.

Det er heller ikke mye snakk om andre løsninger for virksomheten, slik som å leie ledige lokaler som finnes rundt om i kommunen.

Artikkeltags