Kjører kreftkamp med smil og glede

Inger-Lise Øystese, Camilla Fagermo, Hannah Nymann Berg og Stine Håtveit leverte gaven på 61.010 kroner til Trine Hveem fra Kreftforeningen tirsdag.

Inger-Lise Øystese, Camilla Fagermo, Hannah Nymann Berg og Stine Håtveit leverte gaven på 61.010 kroner til Trine Hveem fra Kreftforeningen tirsdag.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Inger-Lise Øystese og hennes medspillere kjører kampen mot kreft med sang, glede og pågangsmot som våpen.

DEL

Følg PD på Facebook

Og så langt er det umulig å ikke slå fast at de lykkes veldig godt. I alle fall når det gjelder å sørge for at menneskene rundt dem har det bra, og at Kreftforeningen får midler til forskning. Tirsdag kunne de overrekke en sjekk på 61.010 kroner til Kreftforeningen. Det var overskuddet etter talentkonserten Livet er nå i Langesund kirke 25. november.

– Målløs

– Jeg ble nesten målløs av responsen vi fikk fra publikum og alle andre. Og at det i tillegg gir et slikt resultat er jeg bare utrolig imponert over, sa Øystese under overrekkelsen tirsdag.

Unge talenter

Konserten i november var en konsert med 19 meget talentfulle unge sangere og musikanter fra Grenland. Tre av talentene var med under overrekkelsen. Hannah Nymann Berg, Camilla Fagermo og Stine Håtveit sang for elevene på Bamble videregående, der overrekkelsen av sjekken fant sted. Og nok en gang imponerte alle de tre sangfuglene fra Bamble stort.

Takknemlig

Trine Hveem fra Kreftforeningen var på plass og mottok sjekken. Hun benyttet anledningen til å minne om kampanjen Krafttak mot kreft, som avgangselevene ved Bamble videregående har deltatt i de siste årene, og som de har bestemt seg for å være med på igjen.

– Vi er utrolig takknemlig for alle bidragene som kommer, sa Hveem i sin tale.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken