Fire biler i kollisjon i Grasmyrbakken

Grasmyrbakken

Grasmyrbakken

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

En kvinne er kjørt til sykehus etter at fire biler braket sammen i en trafikkulykke i Grasmyrbakken torsdag ettermiddag.

DEL

Vitner på stedet melder at kvinnen var i sterkt sjokk, og at ambulansepersonell tok seg av henne. Politiets operasjonsleder melder at hun er kjørt til sykehus, men at de ikke kjenner mer til skadeomfang og tilstand.

Det var den kvinnelige sjåføren som kjørte mot Langesund som ifølge sjåførene i to av de andre innvolverte bilene kom over i motsatt kjørebane og dundret inn i en annen bil, som videre smalt inn i et par andre biler på sin ferd etter smellen.

- Jeg hadde barn i bilen, men heldigvis gikk det bra med alle oss. Bilen kan erstattes, det kan ingen av oss som satt i den, sa sjåføren i den ene bilene til lokalavisa på ulykkesstedet.

- Jeg var mest konsentrert om den bilen som kom rett mot meg, etter at den hadde blitt truffet av bilen som kom over i hans kjørebane, sa en annen kvinnelig sjåfør i en av de involverte bilene.

Det hadde etter hennes eget utsagn gått veldig bra med henne også.

Alle nødetatene kom rakst til stedet, og de dirigerer trafikken rundt nedre veien mellom Langesund og Stathelle. Den øvre veien er foreløpig stengt. Alle bilene ser ut til å trenge berging for å komme seg bort fra ulykkesstedet.

PD kommer tilbake med mer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken