– Vi kan tenke oss å fortsette jobben ved turistkontoret

Det foreligger foreløpig ingen avtale om drift av turistkontoret.

Det foreligger foreløpig ingen avtale om drift av turistkontoret.

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Styret i Langesund Turistservice har ikke inngått avtale med kommunen om fortsatt drift neste år. Den ballen ligger hos administrasjonen i kommunen.

DEL

De fleste ser på innsatsen som Langesund Turistservice legger ned som meget verdifull for kommunen. Det ligger likevel et lite slør av usikkerhet rundt videre drift av turistkontoret og alt det andre turistservice sysler med. Men det er ikke Knut Bjerke og de andre i styret så interessert i å snakke om akkurat nå.

– Vi har nå signalisert at vi godt kan tenke oss å fortsette jobben ved turistkontoret, og med innkreving av havneavgift i Langesund på frivillig basis. Vi har i år krevd inn rundt 140.000 kroner fra gjestehavna. 100.000 går til lag og foreninger, mens det resterende går rett inn i kommunekassa. Vi mener det er en god avtale for kommunen. Men foreløpig har vi ikke fått klarsignal for et nytt år med drift. Den ballen ligger nå hos rådmannen og adminstrasjonen, så får vi ta det derfra viss det kommer noen ytterligere signaler, sier Bjerke og de andre fra styret.

I et brev til kommunens administrasjon og politisk ledelse i oktober, sa Bjerke og styret at de mener de har bidratt i sterk grad til Langesund og resten av kommunen har fått en positiv utvikling i forhold til turister og besøkende.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken