Besøker Langesund Bad for 45. gang

Av
Artikkelen er over 12 år gammel

Reidun Martens Nielsen fra Drammen kommer tilbake til Langesund Bad år etter år. I år er hun her for 45.gang og er glad for eierbyttet forrige høst.

DEL

-Nå er det mye mer forutsigbart. De forrige fem åra har vært veldig usikre, jeg har hele tiden lurt på om det var noe Langesund Bad å reise til neste sommer. Nå slipper jeg det, jeg har faktisk laget en permanent leieavtale for tre uker hver sommer, forteller hytteturist Reidun Martens Nielsen. Hun merker godt at det er mer aktivitet på Langesund Bad i år enn tidligere år.

-Det er mange biler og det virker som det er folk her hele tiden, rapporterer hun. Etter 45 besøk, sier det seg selv at Nielsen trives.

Flott natur

[TEKST]Hun synes naturen er det aller mest fantastiske, men er også fascinert av de gamle bygningene og Langesund Bads historie. Dessuten mener hun beliggenheten er fullkommen. Skogen ligger rett utenfor hytta og vannet er bare et steinkast unna. I år er hun på hytta «Skogly» sammen med sin sønn, svigerdatter og barnebarn.

Da PD kommer er resten av familien nede og bader, mens Nielsen holder på med oppvaska. Fra verandaen kan hun se barn og barnebarn som bader, mens hun hører svarttrosten synge i skogen. Hun liker at det er kort vei til Langesund, samtidig som Langesund Bad ligger skjermet til.

Som en annen verden

-Når man kommer fra Langesund og bort hit, er det nesten som å komme til en annen verden, mener hun. Det eneste hun savner er robåter som gjestene kan låne, slik det var før i tiden.

-Men det kommer nok med tiden, tror hun.

Artikkeltags