Flølo blir ny Bamble-ordfører

Av
Artikkelen er over 13 år gammel

Sentrumspartiene ved Sp, KrF og V i Bamble besluttet klokken 15.45 fredag å samarbeide med Frp og H de neste fire årene. Dette betyr at lensmann Jon Pieter Flølo får kontrollen over ordførerklubba.

DEL

– Vi har bestemt oss for å be Flølo om å bli ordfører, sier Andreas Kjær, som får anledning til å fortsette som varaordfører.

Han understreker kraftig at dette er en felles beslutning fra de tre sentrumspartiene, og tuftet på et klart ønske om at de tre partiene i de neste fire årene skal stå som en motvekt til de to store partiene i Bamble. Frp og Ap.

– Vi skal bruke den kommende perioden til å styrke sentrumsalternativet, sier Kjær.

Når det gjelder fordelingen av viktige verv går ledelsen av de forskjellige hovedutvalgene til småpartiene. Jan Erik Gyllensten (KrF) fortsetter som leder av helse- og omsorgskomiteen. Knut Magnus (V) får etter all sannsynlighet ledelsen av oppvekst- og kulturkomiteen, mens Tor Tollefsen (H) trolig får overta teknisk- og miljø. Andreas Kjær presiserer at lederne av komiteene ikke er helt avklart, kun hvilke partier som får hva.

– Det kan komme justeringer, men slik ser det an akkurat nå, forteller han.

Flolø selv vet i skrivende stund ingen ting om at han blir ny Bamble-ordfører. Han er nemlig på tur i skauen med bikkja - uten mobildekning. Så hvis noen tilfeldigvis skulle støte på ham, må dere jo fortelle ham det glade budskap.

PD kommer tilbake med fyldigere oppslag om ordførerthrilleren i Bamble i mandagens avis.

Artikkeltags