Forelsket i Langesund Bad

Gerd Liv Valla innrømmet at hun hadde blitt hodestups forelsket i Langesund Bad under seminaret «Kvinner på topp» fredag. Hun mante kvinnene til kamp om topplasseringer, også lokalt.

Gerd Liv Valla innrømmet at hun hadde blitt hodestups forelsket i Langesund Bad under seminaret «Kvinner på topp» fredag. Hun mante kvinnene til kamp om topplasseringer, også lokalt. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Gerd Liv Valla falt pladask for Langesund Bad fredag. Det fortalte hun deltakerne på koferansen «Kvinner på topp».

DEL

– Tusen takk for innbydelsen, og takk for at dere har introdusert meg for dette fantastiske stedet. Jeg har alt forhørt meg om det går an å booke selskaper her i framtiden. Jeg vil faktisk si at jeg er forelsket i stedet, sa den tidligere LO-toppen i innledningen av sitt foredrag.

Manet til kamp

Det var prosjektet «Utstillingsvindu for kvinner i politikken» som arrangerte seminaret. «Kvinner på topp» var temaet, og Valla talte av erfaring i så måte.

– Det eneste som fører fram er hardt arbeid. Det er ingen snarveier. Selv om det høres kjedelig ut, så er det nok dessverre sånn det er. Engasjement, noe å brenne for, parret med hardt arbeid er den eneste veien til toppen, slo hun fast.

Det var rundt 25 kvinner fra Grenland som deltok under seminaret.

Tre fra Bamble

Det var tre kvinnelige politikere fra Bamble som deltok under seminaret. Bente Ragnhild Tangen og Linda Holien fra Arbeiderpartiet og Unni Brekka Kiøsterud fra Høyre.

Fremskrittspartiet glimret med sitt fravær.

Fra Porsgrunn var det imidlertid Frp som stilte med flest representanter. De utgjorde den største «gjengen» totalt sett.

– Vi har hatt noen flotte dager her i Langesund, og vi har hørt mange interessante kvinner dele sine erfaringer. Elisabeth Nilsen på torsdag og Gerd Liv Valle fredag ga oss alle noe å tenke på, sa leder Hedda Foss Five.

Artikkeltags