Gå til sidens hovedinnhold

Frp-Roy fjernet nazi-symbolene

Artikkelen er over 12 år gammel

Etter en kort prat med ordfører Jon Pieter Flølo, tok Roy Bjurholt i Bamble Frp malekosten i egne hender og fjernet nazi-symbolene som Ap-politiker Tom Rune Olsen påpekte i PD onsdag.

– Dette er jo egentlig vegvesenet sitt ansvar, sier Bjurholt mens han ruller litt gråmaling over hakekorset på veggen ved E18-avkjøringen til Valle.

– Jeg spurte likevel ordføreren om han hadde tenkt å foreta seg noe i denne saken, men han står som kjent med begge beina godt plantet i olja for tiden, noe også Tom Rune Olsen burde vite. At han i det hele tatt kan si at ordføreren må komme seg opp av fra feriedvalen og få fjernet svineriet, er utrolig, sier Bjurholt.

– Vi er handlekraftige i Frp. Olsen kunne jo enkelt og greit ha fjernet symbolene selv. Han hadde jo til og med arbeidsklær, smiler Bjurholt.

Han mener i likhet med Olsen at taggingen er temmelig uskyldig.

– Symbolene er jo ikke tegnet riktig en gang, sier Bjurholt.

Han syns i det hele tatt at Ap-politikeren mener altfor mye om småpirk, i stedet for å konsentrere seg om de større og viktigere samfunnsproblemene.

– Vi står jo midt oppi en oljekatastrofe, og det er derfor mer enn nok av ting å gripe fatt i for politikerne, sier Roy Bjurholt i det han fullfører kunstverket.