Full OL-uke i Tirilltoppen

Mikkel Rambekk og de andre barna var strålende fornøyde med OL-dagen i Tirilltoppen barnehage tirsdag. Sidsel hjelper til med starten, mens Ebba, Marie, Ludvig og Ole Kristian står og venter på tur.

Mikkel Rambekk og de andre barna var strålende fornøyde med OL-dagen i Tirilltoppen barnehage tirsdag. Sidsel hjelper til med starten, mens Ebba, Marie, Ludvig og Ole Kristian står og venter på tur. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Alle som deltok under tirsdagens konkurranser i Tirilltoppen barnehage fikk gull. Sånn er det hele uka.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Det er nemlig OL-moro hele uka for barna i Tirilltoppen barnehage. Det hele begynte mandag med skikkelig åpningsseremoni og langrennskonkurranse.

– Vi tente OL-ilden og kjørte langrenn med løype rundt hele barnehagen. Dette er bare skikkelig gøy, sa fungerende styrer Kristin Nuland tirsdag.

Akkurat som Bjørgen

Live Alset Malmgren (6) gjorde det skarpt under akekonkurransen tirsdag. Og hun er veldig fornøyd med OL-uka i sin helhet.

– Det er skikkelig gøy å gjøre så mange OL-ting. Og det er overraskelser og medaljer her også, akkurat som Marit Bjørgen får i det ordentlige OL-et, sa hun etter sitt renn ned bakken.

Hun var også godt fornøyd med at det var polstring rundt trærne i akebakken.

– Det gjorde ikke noe å treffe der, smilte hun.

Preparerte løyper

Det var også imponerende hvor gode forhold arrangørene hadde klart å få til i Tirilltoppen. De kjørte på det de fant av snø i de to akebakkene de fikk på plass, og det var strålende å ake.

– Mandag kjørte vi snø på ei rundløype rundt hele barnehagen. Mannskapene gjør en flott jobb, smiler Nuland.

Skiskyting og curling

Hun forteller også at mini-OL går videre onsdag med skiskyting og karnevalshopp torsdag.

– Fredag har vi tenkt å arrangere Super-G, men mye tyder på at det blir inne-curling i stedet. Uansett er det øvelser hele uka, og både store og små i barnehagen koser seg veldig, forteller styreren.

Hun legger til at det ikke har vært diskusjon om å ha på en TV med det virkelige OL der i gården.

– Her skal vi ha det med oss, smiler hun.

Artikkeltags