Lange neser i tubarekka

Jostein Strøm Pedersen, Oskar Dahl, Helge Roland, Ingvald Dahl og Sondre Tangvald sleit litt med å finne munnstykkene med karnevalsmaskene på, men du verden så flotte de var.

Jostein Strøm Pedersen, Oskar Dahl, Helge Roland, Ingvald Dahl og Sondre Tangvald sleit litt med å finne munnstykkene med karnevalsmaskene på, men du verden så flotte de var. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Bamble musikkorps har gjort det igjen. 230 publikummere satt som fjetret under nyttårskonserten i Sentrumsgården fredag. Det var meget høyt nivå på alt som ble levert.

DEL

De lange nesene i tubarekka var ikke på grunn av at noen følte seg lurt eller snytt. Snarere tvert imot. Alle fikk det de kom for å få under årets nyttårskonsert. De lange nesene var for øvrig karnevalsmasker, laget av Elisabeth Guttormsen. Og det var ikke bare tubarekka som brukte slike. Også sangere og andre musiserende hadde fått sine masker, som dukket opp mot slutten av konserten.

Overbeviste

Cecilie Rønning viste fram sin allerede under konsertens tredje nummer, som var «Vilja Lied» av Franz Lehar. Med sin sterke sopran overbeviste hun fra første sekund. Korpset selv satt standarden i konsertens første nummer, som var «Champagne gallop», som seg hør og bør i en nyttårskonsert. Korpset viste hele veien at de har nådd et meget bra nivå, og det er tydelig å se på musikantene at de liker å være gode. Ikke minst er det fint å se at korpset våger å slippe til unge musikanter, både på slagverk og blant blåserne. Det lover bra for fortsettelsen.

Trygg los

Anders Vangen var nok en gang konferansier, ved siden av at han fremførte tre sanger som solist. Han har utviklet et meget godt tak på publikum, og hans tilhengerskare bare fortsetter å vokse. Han synger også bedre enn han noen gang har gjort, og han loset alle trygt gjennom de 16 numrene konserten inneholdt.

Damekoret Andante fra Bamble var hentet inn til årets konsert. De viste også at de er i stadig utvikling. Det låt flott sammen med korpset, og det ble levert flotte solistprestasjoner fra korpsmedlemmene.

Artikkeltags