– Alt er gøy her. Hoppeslott, rodeo og hinderløype. Tøft, kommer det fra lille Kristine Salen Lystad og hennes venner.

De dypblå tungene vitner om at det ikke bare er de visuelle tingene og aktive opplevelsene som har satt sine spor. Blåfarget sukkerspinn er helt klart en viktig del av tivolistemningen som hersket i idrettshallen i helga.

Barna

Barne- og familiedagen, som gikk over to dager, var i stor grad tilpasset barna.

Gjennom samarbeidet med selskapet Fun Factory ble hallen fylt med opplevelsestilbud. I alt 18 stykker. De barna PD snakket med kunne fortelle at det nesten ble for mange opplevelser, for de skulle jo prøve alle. Slikt tar tid, og var trolig med på å tøye tålmodigheten til foreldre og andre i følget nesten til bristepunktet. Likevel. Foreldrene til barna uttrykte stor tilfredshet med tilbudet.

Oppmerksomhet

Barne- og familiedagen var i regi av Puls Skjærgården. Dette var for øvrig andre gang trenigsstudioet hadde et slikt tilbud til barn og unge.

Selv om barne- og familie-dagen i første rekke var et ledd i å skape oppmerksomhet om treningsbedriften og hallen, har Puls Skjærgården også i sin avtale med hallselskapet å skaffe driftsinntekter til idrettshallen gjennom blant annet kommersiell virksomhet. Barne- og familiedagen føyer seg godt inn i slike arrangementer.

Rykter

Daglig leder av Puls Skjærgården, Hans Jørgen Kåsa, har tidligere sagt til PD at det er svært viktig å få bevist at hallen faktisk kan være en arena for mange typer aktiviteter. Også de som kaster gode penger av seg. Å få bevist dette så raskt som mulig er svært viktig for dagens aktører i hallen. Grunnen er naturligvis ryktene om at hallen ikke egner seg til kommersiell virksomhet, etter flere uheldige arrangementer.