Nyttårskonsert med snert

Emil Solli-Tangen imponerte nok en gang, og viste at han er i ferd med å ta steget opp blant de virkelige store sangerne fra Telemark.

Emil Solli-Tangen imponerte nok en gang, og viste at han er i ferd med å ta steget opp blant de virkelige store sangerne fra Telemark. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Nok en gang klarte Bamble musikkorps og deres gjester å skape hundre prosent nyttårskonsertstemning i Sentrumsgården. Korkene fløy og sangerne galopperte sammen med de stadig bedre musikantene i korpset.

DEL

– Dette er tredje året vi står her sammen med Bamble musikkorps, og de blir vare bedre og bedre. Dette er et musikkorps i medvind, sa konferansier Anders Vangen.

Det er ikke vanskelig å være enig med ham, og det fulltallige publikummet i Sentrumsgården fredag kveld ga tydelig uttrykk for at de også var det.

Pangstart

Som seg hør og bør under en nyttårskonsert, startet det hele med Champagne Galop av H. C. Lumbye. Den er like vanskelig å spille, som det er å si champagnekork, i alle fall virket det slik på konferansieren. Men etter litt snubling i starten, sto galoppen i taket som den skulle når musikantene ble kvitt åpningsspeningen.

Det lyste av hele korpset at de synes det er morsomt å spille, og det høres også på musikken de lager.

Strålende gjester

Emil Solli-Tangen viste nok en gang at han er i ferd med å ta steget opp blant de store. Cecilie Rønning er en durkdreven sanger og selveste Anders Vangen holder koken. Koret Andante hadde for anledningen vært på sjekker’n, og fått med seg seks mannfolk. Det kledde koret til de grader.

Det var ikke mange setene ledige i Sentrumsgården fredag, og for dem som ikke fikk med seg konserten, er en tur på dagens konsert absolutt å anbefale.

Artikkeltags