Sanner lot seg imponere

Jan Tore Sanner ble imponert over dimensjonene på røra som lages hos Pipe Life på Skjerkøya.

Jan Tore Sanner ble imponert over dimensjonene på røra som lages hos Pipe Life på Skjerkøya. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Høyres nestleder Jan Tore Sanner lot seg imponere av Pipe Lifes rørproduksjon på Skjerkøya mandag. Ikke minst fikk verdens største plastrør mye oppmerksomhet under besøket.

DEL

– Dette blir jo et rørete bilde, men like fullt er det veldig imponerende, sa Jan Tore Sanner og smilte blidt da han gikk inne i en bit av verdens største rør på Skjerkøya.

Han valgte å legge et besøk i Bamble på timeplanen, og da falt valget på Pipe Life på Skjerkøya som den ene plassen i kommunen han besøkte. Etter besøket hos plastrørprodusenten gikk turen til Brotorvet for å møte folk og butikkdrivere der.

Mer enn størrelsen

Selv om det er lett å la seg blende av store dimensjoner, var også Sanner imponert over måten Pipe Life ser ut til å klare den knalltøffe internasjonale konkurransen.

– Denne industribedriften er et levende bevis på at en bevisst satsing på kompetanse og teknologi gir resultater. De kan levere til hele verden fordi de er ledende på akkurat dette. Et eksempel til etterfølgelse, sa han til PD.

Rask omvisning

Sanner fikk med seg en rask informasjon om rørprodusenten, før han også rakk å være med på en liten omvisning i produksjonslokalene. Han fikk blant annet sett på de imponerende maskinene som lager verdens største rør.

Artikkeltags