Tester Rønholt som konsertsted

Bamble musikkorps øver til søndagens konsert i Rønholthallen. Konserten er korpsets storsatsing i år.

Bamble musikkorps øver til søndagens konsert i Rønholthallen. Konserten er korpsets storsatsing i år. Foto:

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Søndag arrangerer Bamble musikkorps stor konsert i Rønholthallen. Korpset ønsker å ha en årlig konsert som sin storsatsing, og Rønholthallen kan være aktuell som fast konsertarena.

DEL

«Lyden av Bamble: Jazz og brass!» har korpset kalt søndagens konsert.

– Vi jobber hardt for å få til en slik konsert i året, og denne gangen er vi glade for å være først ute med konsert i den nye hallen. Vi er litt på leting etter en fast konsertarena for denne satsingen, og på mange måter er søndagens konsert en test på om det er mulig å få til en årlig konsert i Vest Bamble, forteller Anette S. Guldager fra korpset.

Kjente gjester

Søndagens konsert blir langt mer enn en tradisjonell korpskonsert. Bamble musikkorps har invitert med seg mange kjente musikere fra Bamble. Birgitte Damberg, Nina Gromstad Hogness, Marte Jacobsen og Erik Damberg er alle sammen profilerte syngende bam-blinger. I tillegg får de med seg noen av de beste musikerne kommunen har å by på. Stig Sjøstrøm på trommer og Jan Tore «Kito» Eriksen på bass. 30 unge musikere fra tre av kommunens skolekorps skal også spille sammen.

Finmark konferansier

Det har blitt tradisjon med konferansier under slike konserter.

– Det var viktig for oss å finne en person fra Vest Bamble, og noen brakte navnet Arnfinn Finmark på banen. Han har sagt ja til jobben, og det er vi veldig glade for, sier Guldager.

– Jeg gleder meg til oppgaven, og det er kjempeartig å få være med under det første store arrangementet i den nye hallen vår. Jeg håper også folk går mann av huse søndag. Det fortjener arrangørene, slår Arnfinn Finmark fast.

Artikkeltags