Valenkoret til nyttårskonserten

Bamble musikkorps, her representert ved tubarekka under en tidligere nyttårskonsert, får blant annet med seg Valenkoret når de arrangerer nyttårskonsert for fjerde gang 13. og 14. januar.

Bamble musikkorps, her representert ved tubarekka under en tidligere nyttårskonsert, får blant annet med seg Valenkoret når de arrangerer nyttårskonsert for fjerde gang 13. og 14. januar. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Bamble musikkorps drar til med sin fjerde nyttårskonsert og denne gangen har de fått med seg Valenkoret fra Sandefjord.

DEL

– Vi er kjempeglade for at vi har fått med oss alle artistene vi skal ha med oss, men jeg må innrømme at det er spesielt hyggelig at vi har klart å få med oss Valenkoret denne gangen. Koret er en institusjon og kjent over hele landet, og 13. og 14. januar skal de altså være med oss i Sentrumsgården, forteller en oppglødd Lisbeth Kristensen fra Bamble musikkorps.

To konserter

Da korpset arrangerte sin første nyttårskonsert i 2009, var pågangen etter billetter helt enorm, og de måtte si nei til mange. Året etter valgte de å arrangere to konserter, og det har de fortsatt med. Totalt betyr det at det er plass til rundt 500 personer totalt.

– Vi håper å fylle Sentrumsgården to ganger denne gangen også, sier Kristensen.

Flotte solister

Hun er også veldig entusiastisk når hun omtaler solistene de har med seg denne gangen.

– Det er helt nye artister som blir med oss denne gangen. Fra grenlandsområdet har vi med Arild Bakke, en kjent og kjær operasanger fra Porsgrunn. Isa Katharina Gericke har dekket høyst varierte felt innen musikkdramatikken. Hun er en internasjonal stjerne som nå kommer til Bamble. Repertoaret er som vanlig knyttet opp mot nyttårsfeiring, og de frammøtte får blant annet høre musikk fra Tryllefløyten, det blir Radetzky March, Toreador song og mange, mange andre. Dirigent er Åsgeir Grong, forteller Lisbeth Kristensen.

Artikkeltags